Skip to content Skip to footer

PSYCH-K®

Το PSYCH-K® δημιουργήθηκε από τον Rob Williams το 1988.

Όλοι μας έχουμε κάποιες ασφαλείς ζώνες στις οποίες αισθανόμαστε οικεία και ελέγχοντας την καθημερινότητα της ζωής μας. Υπάρχει μια ρουτίνα η οποία μας δίνει την ψευδαίσθηση της ασφάλειας καθώς όλα κινούνται στον «αυτόματο πιλότο». Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουμε σε καταστάσεις οι οποίες πιθανών να μας δυσαρεστούν, όπως η επαγγελματική μας καριέρα, η σχέση μας, οι μη υγιεινές συμπεριφορές.

Η ζώνη ασφαλείας είναι μια δυνατή δικαιολογία ώστε να μην εξελιχθούμε. Ο Albert Einstein αναφέρεται σε αυτήν την αντίληψη ως “a kind of optical delusion of consciousness”.

Ο διαχωρισμός μας από την πηγή μας μπορεί να μας δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες. Μπορεί να αναπτυχθεί η αίσθηση της ανεπάρκειας, της έντονης κόπωσης και θλίψης και μειωμένη αυτοπεποίθηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας.

Τι είναι το PSYCH-K®;

  • Μια απλή μη επεμβατική, διαδραστική διαδικασία αλλαγής αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων σε αυτοενισχυόμενε
  • Ένα μοναδικό μείγμα από διάφορα σύγχρονα αλλά και αρχαία εργαλεία για αλλαγή, που προέρχονται από τη σύγχρονη έρευνα της νευροεπιστήμης, καθώς και από την αρχαία σοφία του νου/σώματος
  • Μια πρωτοποριακή προσέγγιση για τη διευκόλυνση της αλλαγής στο υποσυνείδητο επίπεδο όπου λειτουργεί τουλάχιστον το 95% της συνείδησής μας
  • Μια διαδικασία που ξεπερνά τις τυπικές μεθόδους οπτικοποίησης, επιβεβαιώσεων, δύναμης θέλησης και θετικής σκέψης ιδιαίτερα αποτελεσματική στους τομείς της αλλαγής συμπεριφοράς/συνήθειας, ευεξίας και μείωσης του στρες

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας που συχνά καθορίζουν τα όρια του τι μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή σχηματίζονται κυρίως κατά τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής μας. Πολλές από τις πεποιθήσεις που σχηματίστηκαν μας βοήθησαν να προσαρμοστούμε και να επιβιώσουμε στο περιβάλλον το οποίο γεννηθήκαμε.

Καθώς η ζωή ξετυλίγεται, μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε, το ίδιο συμβαίνει και με τις ιδέες μας, τους συνειδητούς μας στόχους και τη σοφία που αναπτύσσουμε. Συχνά ξεπερνάμε τους περιορισμούς της υποσυνείδητης νοοτροπίας μας και μπορεί να είναι εμφανές όταν προσπαθούμε συνειδητά να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα αλλά είναι σαν να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας ή να συγκρατούμε τον εαυτό μας.

Αυτό συμβαίνει επειδή το υποσυνείδητο μας δεν έχει φτάσει στο συνειδητό μυαλό μας. Παίζει ακόμα την παλιά κασέτα των πεποιθήσεων από την παιδική μας ηλικία. Είναι επιτακτική ανάγκη να είστε σε θέση να μάθετε πώς να επικοινωνείτε με το υποσυνείδητο, να αναγνωρίζετε και στη συνέχεια να αλλάζετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις σε αυτές που είναι υποστηρικτικές. Το PSYCH-K® είναι ο απλούστερος, επαληθεύσιμος και αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το PSYCH-K®;

Στα χέρια ενός επαγγελματία επαγγελματία ψυχικής υγείας, γίνεται ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στις παραδοσιακές θεραπείες ομιλίας, όπως η ψυχοθεραπεία.
Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σωματικής υγείας, είναι ένας τρόπος να συμπληρώσουν την τυπική ιατρική θεραπεία βοηθώντας στην ενεργοποίηση των φυσικών ιδιοτήτων αυτοθεραπείας του σώματος.
Στα χέρια ενός πνευματικού αναζητητή, είναι ένα εργαλείο για τη μείωση του άγχους με την πρόκληση ολόκληρου του εγκεφάλου. Αυτή είναι μια ειδική κατάσταση συνείδησης που ενεργοποιεί και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου ταυτόχρονα και έτσι βοηθά να «καθαρίσετε το σήμα» προς την εσωτερική πνευματική σας καθοδήγηση, δημιουργώντας έτσι μια πύλη προς την ανώτερη συνείδηση. Με άλλα λόγια, το PSYCH-K® μπορεί να σας βοηθήσει δραματικά να επιταχύνετε τη δική σας πνευματική εξέλιξη! Η επιστήμη και η πνευματικότητα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Βασίζεται στο ότι η ανθρώπινη εμπειρία με την πνευματικότητα δεν μπορούν να διαχωριστούν, καθώς είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες.
Η εφαρμογή των αρχών, της φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας PSYCH-K® είναι εφαρμόσιμη για την επίτευξη μεγάλης ποικιλίας στόχων, ανάλογα με τις προσωπικές επιθυμίες ή/και τις επαγγελματικές δεξιότητες του ανθρώπου.
Συνολικά, το PSYCH-K® βοηθά τα άτομα να αντιληφθούν συνειδητά και υποσυνείδητα τον εαυτό τους, τις περιστάσεις και τις προσωπικές τους δυνατότητες, προκειμένου να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.
Τέλος, να θυμάστε ότι το PSYCH-K® είναι ένα όχημα αλλαγής. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο, όπου δεν αποφασίζει που πρέπει να πάτε, απλώς σας οδηγεί εκεί. Με άλλα λόγια, το PSYCH-K® δεν επιλέγει τι πρέπει να πιστεύετε. Σας βοηθά να πιστεύετε αυτό που επιλέγετε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του PSYCH-K®: https://psych-k.com

Δείτε περισσότερα βίντεο σχετικά με το PSYCH-K®:

Ο Rob Williams, Δημιουργός του PSYCH-K® συζητά την προέλευση και τη βασική πνευματική φιλοσοφία πίσω από τις διαδικασίες PSYCH-K® σχετικά με την αλλαγή νοοτροπίας στο υποσυνείδητο επίπεδο του νου, και πώς αυτή η αλλαγή επηρεάζει θετικά την εξέλιξη της συνείδησής μας.

Τι σημαίνει ο όρος PSYCH-K®; Η έννοια της λέξης PSYCH-K® λέει την ιστορία του τι το κάνει να λειτουργεί και γιατί διαφέρει από άλλες διαδικασίες αυτοβοήθειας.

Πώς ο Bruce Lipton γνώρισε τον Rob Williams

Ο Bruce Lipton μιλά για το πώς το υποσυνείδητο μας μπορεί να διαμορφώσει τη ζωή μας και πώς να αλλάξουμε περιοριστικές πεποιθήσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ο Bruce Lipton μοιράζεται πώς το PSYCH K® άλλαξε τη ζωή του!